Γιατί από Εμάς

Γιατί η Lenovo Exclusive είναι, απλά, το καλύτερο σημείο αγοράς Lenovo στην Ελλάδα!

 

 

Η Lenovo Exclusive κερδίζει με υπερηφάνεια την αφοσίωση τόσο των τεχνολογικά ενθουσιωδών ατόμων, όσο και του online αγοραστικού κοινού, ενώ η ειδικά καταρτισμένη ομάδα μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, από τις 9:00 ως τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 ως τις 20:00 το Σάββατο, για να σας χαρίσει την πιο απολαυστική αγοραστική εμπειρία.

 

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία, που όμοια της δε θα βρείτε πουθενά στην Ελλάδα. Σας προκαλούμε, ελέγξτε μας! Πλήθος κωδικών, αμέτρητες επιλογές και άμεση διαθεσιμότητα χιλιάδων προιόντων. Φροντίζουμε να μην τελειώνουν ποτέ οι επιλογές σας. Να μην σας περιορίζουμε μόνο σε “αυτά που έχουμε στη βιτρίνα”, αλλά να διαλέγετε πραγματικά αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς – για τη χρήση που θέλετε να κάνετε, για το πορτοφόλι σας, για το γούστο σας. 

 

Εξασφαλίζουμε πρώτοι τα νέα προιόντα της Lenovo, για να μπορείτε να τα δείτε κι εσείς πρώτοι, μαζί με λίγους ακόμη σε όλη την Ευρώπη. Έχουμε διαθεσιμότητα γιατί φροντίζουμε να τοποθετήσουμε προπαραγγελίες, μήνες πριν την άφιξη των προιόντων, απευθείας στα εργοστάσια κατασκευής. Μόνο έτσι καταφέρνουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Για εσάς!

 

Αγοράζοντας από τη Lenovo Exclusive, αγοράζετε από το επίσημο κανάλι διανομής Lenovo για την Ευρώπη και Ελλάδα. Προιόντα καινούργια και αμεταχείριστα, στην κατάλληλη έκδοση για τη χώρα μας, με πιστοποίηση CE και Ευρωπαικές προδιαγραφές. Σε εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι αγοράσετε πληροί τα απαιτούμενα κριτήρια ασφάλειας. Έχει μεγάλη σημασία! 

 

Διαθέτουμε προϊόντα τεχνολογίας υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη προέλευση, γρήγορη παράδοση, χαμηλές τιμές, εγγύηση αγοράς, άπλετη πληροφορία και συνεχείς υποστηρικτικές υπηρεσίες. Είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και δεν το κρύβουμε!

 

Προσφέρουμε υπηρεσίες, που μας χαρακτηρίζουν «κορυφαίους» στο είδος μας. Δεν είναι τυχαίο πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πελατών μας δηλώνει πως θα «…θα μας πρότεινε 100% σε φίλους και γνωστούς...»! Δουλειά της ομάδας μας είναι να εξασφαλίσουμε τις συναλλαγές σας με εχεμύθεια και αμεσότητα, ώστε να έχετε στα χέρια σας, όσο πιο γρήγορα γίνεται την δική σας παραγγελία. Για αυτό εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες, εγγύηση 2 χρόνων, πολιτική DOA (Dead on Arrival) και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Track your order).

 

 

Στο κορυφαίο online σημείο, για απευθείας αγορά προϊόντων Lenovo, μπορείτε να βρείτε tablets, notebooks Lenovo και ThinkPad, σταθερούς υπολογιστές Lenovo και ThinkCentre, συστήματα All-In-One, σταθμούς εργασίας ThinkStation και οθόνες ThinkVision. Eπίσης, μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ και περιφερειακών προϊόντων.

 

 

Αλλά αρκετά με εμάς… Ώρα να επικεντρωθούμε σε εσάς! Μην κάθεστε, εξερευνήστε το Lenovo Exclusive και μη διστάσετε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Περιμένουμε να σας ακούσουμε!