facebook-hidden-img

Δωρεάν Αποστολή πανελλαδικά

Δωρεάν courier σε όλη την Ελλάδα!

 

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σχεδόν όλες οι αγορές (εντός Ελλάδος) έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και απευθείας παράδοση στο κατώφλι του σπιτιού σας! Πιστεύουμε ακράδαντα, πως η δική μας δουλειά ξεκινάει, από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την παραλαβή του από εσάς. Για αυτό το λόγο εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες (2-5 ημέρες σε περίοδο εορτών/προσφορών), εγγύηση, πολιτική DOA (Dead on Arrival) και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Track your order).

Παρατηρούμε ότι παραγγελίες που απαιτούν επιβεβαίωση εγγράφων για 39Α ενεργοποιούνται μετά τον έλεγχο των εγγράφων από το λογιστήριο της εταιρείας μας. Επίσης στις παραγγελίες με voucher Ψηφιακής Μέριμνας απαιτείται ολοκλήρωση των απαραίτητων εγκρίσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα προμηθευτών. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης ξεκινά μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και δύναται να φτάσει τις 3-6 ημέρες. Συνήθως όμως, η εταιρεία μας με οργανωμένες και αποδοτικές διαδικασίες εκτελεί και αυτές τις παραγγελίες ταχύτατα!

 

  1. Δωρεάν Αποστολή με Courier (Γενική Ταχυδρομική, ELTA Courier, CourierCenter)

 

Tablets, Laptops ταξιδεύουν για εσάς δωρεάν! Η ταχεία αποστολή με Courier είναι ΔΩΡΕΑΝ για δέματα από 1 μέχρι 5 κιλά και φθάνουν ταχύτατα, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας να σας ενημερώσει για τον χρόνο αναμονής. Ο τρόπος αυτός αφορά παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα (εξαιρούνται περιοχές που η εταιρεία courier χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες – ρωτήστε μας αν είστε σε μία από αυτές).

Οι παραγγελίες με βάρος μικρότερο από 1Kg, που αφορούν αξεσουάρ, τσάντες κ.α. λόγω πολύ χαμηλής τιμής, δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά δωρεάν μεταφορικών και η χρέωση είναι €5,00. Μπορείτε να παραγγείλετε όποιο αξεσουάρ και συνοδευτικό θέλετε μαζί με τον καινούργιο σας φορητό ή σταθερό και να εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν μεταφορικά!

Τα έξοδα αποστολής, εάν δεν είναι απολύτως δωρεάν, υπολογίζονται λεπτομερώς κατά την παραγγελία σας.

 

 

       2. Αντικαταβολή

 

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της! Για την υπηρεσία αντικαταβολής υπάρχει ένα πολύ μικρό πρόσθετο κόστος (2 ευρώ).

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με μετρητά στον υπάλληλο της courier που θα χτυπήσει την πόρτα σας. Συνήθως οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier επιτρέπουν τη πληρωμή αντικαταβολής και με πιστωτική κάρτα, εάν επισκεφθείτε το κοντινότερό σας γραφείο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοιωνήστε μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιο ασφαλές και απλό να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με κάρτα κατά τη παραγγελία σας!

Τον τρόπο αποστολής θα μπορέσετε να τον επιλέξετε κατά την διεκπεραίωση της online παραγγελίας σας ή κατά την επικοινωνία σας μαζί μας.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Ν.4446/2016 αρ. 69 παρ. 2 οι αγορές που είναι ίσες ή ξεπερνούν το ποσό των 500 ευρώ δεν δύναται να εξοφληθούν με μετρητά. Συνεπώς, οι προτεινόμενοι τρόποι είναι είτε η τραπεζική κατάθεση- τραπεζική μεταφορά μέσω e-banking είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

 

       3.  Παραλαβή από το κατάστημα Lenovo Exclusive

 

Προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα της επιλογής σας από το Lenovo Exclusive Store στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννόησης μαζί μας. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να παραγγείλετε κάποιο προϊόν ή να δεσμεύσετε κάποιο διαθέσιμο και να το παραλάβετε την ημέρα και ώρα που σας βολεύει.

Εάν δεν σας καλύπτει καμία από τις παραπάνω επιλογές και έχετε εναλλακτική πρόταση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 215.215.0800 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@lenovoexclusive.gr.

 

 

       Eπίσης, διαβάστε αναφορικά με τους Τρόπους Πληρωμής >>