facebook-hidden-img

Ποιοι Είμαστε

Lenovo

 

Η Lenovo είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υπολογιστών στον κόσμο. Μία πραγματικά παγκόσμια εταιρεία Fortune 500, η Lenovo διαθέτει παρουσία σε 160+ χώρες με προσωπικό 55.000 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 3.200 επιστημόνων και ερευνητών σχεδιαστών υπολογιστών σε κέντρα R&D σε ΗΠΑ, Ιαπωνία και Κίνα. Η Lenovo είναι η πρωτοποριακή εταιρεία που προέκυψε από τη Legend, με την εξαγορά του IBM Personal Computing Division, της εταιρίας κολοσσού, που εφηύρε τον προσωπικό υπολογιστή (IBM PC) και στη συνέχεια τον πρώτο φορητό υπολογιστή (πρόγονο του THINKPAD). Η καινοτομία βρίσκεται πάντα πίσω από τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας. To 2013 αναδεικνύεται ως η Νο 1 εταιρεία στον κλάδο των PC, τίτλο που διατηρεί χρόνια μετά, ενώ το 2014 ανακοινώνει την εξαγορά του τομέα IBM SERVERS (x86 servers, πατέντες και εργοστάσια κατασκευής), καθώς και της MOTOROLA Mobility, της εταιρείας κινητών τηλεφώνων Motorola. Με την ολοκλήρωση των εξαγορών, γίνεται το Νο 3 παγκοσμίως σε ότι αφορά servers και smartphones. Ένας σύγχρονος ηγέτης του παγκόσμιου τεχνολογικού γίγνεσθαι με καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στη ζήτηση του κοινού, με προσήλωση στην ποιότητα, στο design αλλά και στη συνολική εμπειρία. Ένα βήμα μπροστά από την εποχή της, η Lenovo είναι εδώ για να προσφέρει Εξυπνότερη Τεχνολογία Για Όλους.                

 

e-Lenovo.gr


 

To e-Lenovo.gr είναι το εξειδικευμένο πανελλαδικό ηλεκτρονικό κατάστημα για τη Lenovo στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες επιτυχημένες παραγγελίες, από το 2011 ! Πίσω του βρίσκεται η Lenovo Exclusive Informatics, μία Ελληνική εταιρεία που συστάθηκε ειδικά για την αποκλειστική διάθεση προϊόντων τεχνολογίας Lenovo και για πάνω από δέκα έτη εργάζεται αδιάκοπα ώστε να διατηρεί μία τεράστια γκάμα προιόντων, σε μεγάλες ποσότητες, ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα, για τις δικές σας ανάγκες. Η ομάδα μας προσφέρει μια ποιοτικά ανώτερη εμπειρία αγορών, επίσημο εξουσιοδοτημένο κανάλι πωλήσεων με ασφάλεια στις συναλλαγές, ταχύτατη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

 

To e-Lenovo.gr διαθέτει τεράστια γκάμα ειδών Lenovo υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη προέλευση, από το επίσημο κανάλι διανομής για την Ευρώπη και την Ελλάδα, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετική τεχνογνωσία στα είδη. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε tablets, notebooks Lenovo και ThinkPad, σταθερούς υπολογιστές Lenovo και ThinkCentre, συστήματα All-In-One, σταθμούς εργασίας ThinkStation και οθόνες ThinkVision. Eπίσης, μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ και περιφερειακών προϊόντων. Με τεράστια ποικιλία προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας Lenovo και ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, ιδανικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία, το e-lenovo.gr κερδίζει με υπερηφάνεια την αφοσίωση του online αγοραστικού κοινού. 

 

Έχοντας διανύσει δέκα και πλέον έτη με άριστες κριτικές, μοναδικό μας μέλημα είναι η διατήρηση του άριστου επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η δουλειά μας ξεκινά από τη διατήρηση της πληρέστερης γκάμας ειδών και τη μέγιστη τεχνογνωσία στα είδη ώστε να είμαστε ο καλύτερος σύμβουλός σας πριν και κατά την αγορά. Το μεράκι μας ξεκινάει από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την παράδοση του στο κατώφλι σας. Για αυτό εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες,  επίσημη εγγύηση, πολιτική DOA (Dead on Arrival) και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Track your order). Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το Α και το Ω της φιλοσοφίας μας, για αυτό η ειδικά καταρτισμένη ομάδα πωλήσεων βρίσκεται στη διάθεση σας για συμβουλές σχετικά με την επιλογή των προϊόντων, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέσω e-mail. Θα διαπιστώσετε, ότι οι συνεργάτες μας είναι προετοιμασμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα της Lenovo, με ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα των προϊόντων και των υπηρεσιών πληροφορικής. Είμαστε διαθέσιμοι τις καθημερινές από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ. Ρωτήστε μας!
 

 

Καλώς Ήρθατε,

Lenovo Exclusive Τeam