facebook-hidden-img

Ποιοι Είμαστε

Lenovo

 

Η Lenovo είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υπολογιστών στον κόσμο και ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones. Μία πραγματικά παγκόσμια εταιρεία Fortune 500, η Lenovo διαθέτει παρουσία σε 160+ χώρες με προσωπικό 55.000 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 3.200 επιστημόνων και ερευνητών σχεδιαστών υπολογιστών σε κέντρα R&D σε ΗΠΑ, Ιαπωνία και Κίνα. Η Lenovo είναι η πρωτοποριακή εταιρεία που προέκυψε με την εξαγορά του IBM Personal Computing Division, της εταιρίας κολοσσού, που εφηύρε τον προσωπικό υπολογιστή (IBM PC) και στη συνέχεια τον πρώτο φορητό υπολογιστή (πρόγονο του THINKPAD). Η καινοτομία βρίσκεται πάντα πίσω από τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας.

 

To 2013 αναδεικνύεται ως η Νο 1 εταιρεία στον κλάδο των PC, τίτλο που διατηρεί 3 χρόνια μετά, ενώ το 2014 ανακοινώνει την εξαγορά του τομέα IBM SERVERS (x86 servers, πατέντες και εργοστάσια κατασκευής), καθώς και της MOTOROLA Mobility, της εταιρείας κινητών τηλεφώνων Motorola. Με την ολοκλήρωση των εξαγορών, γίνεται το Νο 3 παγκοσμίως σε ότι αφορά servers και smartphones. To 2016 συνεργάζεται με την Google για την ανάπτυξη της 1ης συσκευής κινητής τηλεφωνίας με 3D εντοπισμό κίνησης και βάθος ανίχνευσης. Ένας σύγχρονος ηγέτης του παγκόσμιου τεχνολογικού γίγνεσθαι με καινοτόμα προϊόντα, που ανταποκρίνονται στη ζήτηση του κοινού, με προσήλωση στην ποιότητα, στο design αλλά και στη συνολική εμπειρία. Ένα βήμα μπροστά από την εποχή της.

                

 

H Lenovo Exclusive είναι…


    

 

το εξειδικευμένο, αποκλειστικό σημείο απευθείας πώλησης προιόντων Lenovo για την Ελλάδα! Εργάζεται αδιάκοπα για να διατηρεί μία τεράστια γκάμα προιόντων, σε μεγάλες ποσότητες, ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα, για τις δικές σας ανάγκες. Η Lenovo Exclusive διατηρεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-lenovo.gr, το κορυφαίο online σημείο, για απευθείας αγορά προϊόντων τεχνολογίας Lenovo, με δέσμευση για υπηρεσίες ποιότητας και συνδιαλλαγές βασισμένες στο αίσθημα της εμπιστοσύνης. Ακούραστα επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια ποιοτικά ανώτερη εμπειρία αγορών, γρήγορη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η υψηλή απήχηση αλλά και η κατάταξη μας στις μηχανές αναζήτησης, δείχνει έμπρακτα ότι το καταφέρνουμε!

 

Η Lenovo Exclusive διαθέτει τεράστια γκάμα ειδών Lenovo -υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη προέλευση, από το επίσημο κανάλι διανομής για την Ευρώπη και την Ελλάδα - σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετική τεχνογνωσία στα είδη. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε tablets, notebooks Lenovo και ThinkPad, σταθερούς υπολογιστές Lenovo και ThinkCentre, συστήματα All-In-One, σταθμούς εργασίας ThinkStation και οθόνες ThinkVision. Eπίσης, μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ και περιφερειακών προϊόντων. Με τεράστια ποικιλία προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας Lenovo και ένα e-shop ιδανικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία, η Lenovo Exclusive κερδίζει με υπερηφάνεια την αφοσίωση τόσο του online αγοραστικού κοινού, γενικότερα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας άπλετη πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας, ώστε η τελική απόφαση να βγαίνει αβίαστα και να αποτελεί μια άκρως απολαυστική εμπειρία.

 

Πιστεύουμε ακράδαντα πως… η δική μας δουλειά, ουσιαστικά το μεράκι μας, ξεκινάει, από την παραγγελία του προϊόντος μέχρι και την παράδοση του στο κατώφλι σας. Για αυτό εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 ημέρες,  εγγύηση 2 χρόνων, πολιτική DOA (Dead on Arrival) και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Track your order). Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το Α και το Ω της φιλοσοφίας μας, για αυτό η ειδικά καταρτισμένη ομάδα πωλήσεων βρίσκεται στη διάθεση σας για συμβουλές σχετικά με την επιλογή των προϊόντων αλλά και με την εγκατάστασή και λειτουργία τους, τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέσω e-mail. Θα διαπιστώσετε, ότι οι συνεργάτες μας είναι προετοιμασμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα της Lenovo, με ευρεία βάση γνώσεων στον τομέα των προϊόντων και των υπηρεσιών πληροφορικής. Είμαστε διαθέσιμοι τις καθημερινές από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί ως τις 20:00 το βράδυ. Ρωτήστε μας!

 

 

Μερικά στοιχεία…


 

Ηλεκτρονικό Κατάστημα: www.e-lenovo.gr 

τηλ 215.215.0800 και 231.231.0800 από τις 9:00 ως τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 ως τις 20:00 το Σάββατο.

Φυσικό Κατάστημα:

LENOVO EXCLUSIVE STORE

Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Νέα Υπεραγορά Σκλαβενίτης / Odeon Μακεδονία),

Πυλαία 55535, Θεσσαλονίκη, τηλ 231.231.0800

 

 

Κάτι νέο για εσάς…


 

Παρατηρήσατε μια μικρή διαφορά στο online κατάστημα της Lenovo Exclusive; Xαιρόμαστε πολύ, αυτός ήταν ο στόχος μας! Το online κατάστημα που όλοι αγαπήσατε αλλάζει και εκσυγχρονίζεται, με γνώμονα… εσάς! Περιηγηθείτε σε μια άκρως ανανεωμένη virtual αγορά γεμάτη νέες λειτουργίες, με πιο φρέσκια αυτή της Σύγκρισης, ανεπανάληπτες προσφορές, ποιοτικό περιεχόμενο και φυσικά τη μεγαλύτερη ποικιλία που θα βρείτε σε προϊόντα Lenovo. Καθαρές, σωστές πληροφορίες, “to the point” με τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε. Πολλαπλές επιλογές πλοήγησης στα είδη. Καθαρές, μεγάλες εικόνες πραγματικών προιόντων ποιότητας. Για τη δική σας διευκόλυνση και ψυχαγωγία… 

 

 

Καλώς Ήρθατε,

Lenovo Exclusive Τeam